Een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?

Met een betrouwbaar dakdekkersbedrijf is je opdracht in goede handen, maar hoe vind je deze?

Steeds vaker, inmiddels bijna dagelijks, worden we geconfronteerd met opdrachtgevers die worden opgelicht door malafide dakdekkers. Door de steeds groter wordende schaarste aan vaklieden en de toenemende drukte zien oplichters hun kans schoon. Door gladde praatjes, mooie beloftes nemen ze graag je opdracht aan. In veel gevallen vragen ze om een aanbetaling na het verstrekken van de opdracht en vervolgens zie je ze niet meer terug. Als ze dan toch terug komen maken ze op een amateuristische manier uw dak en kom je als opdrachtgever van de regen in de drup.

Hoe voorkom je dat je met de verkeerde partij in zee gaat en vind je een betrouwbaar dakdekkersbedrijf?

Belangrijk is dat je goed onderzoek doet naar het bedrijf die je de opdracht wilt toevertrouwen. Dit kan onder anderen door te googelen en reviews te lezen en referentieprojecten op te vragen. Ook kun je kijken of ze aangesloten zijn bij een branchevereniging als bijvoorbeeld Vebidak

Daarnaast geven wij het advies niet direct naar het goedkoopste dakdekkersbedrijf te kijken. Het blijkt helaas maar al te vaak dat goedkoop, duurkoop is of wordt. Je kunt tenslotte het geld maar één keer uitgeven en nog maar niet te spreken over alle negatieve energie om de ontstane schade te verhalen en te herstellen.

 

Terug naar overzicht